showcase

30-01-2024 

 

Wat een feest was het woensdag 24 januari op de Bommelschool. Tijdens het jaarlijkse voorleesontbijt vierden we de opening van de Nationale Voorleesdagen. 

Sanne Rooseboom was de gastvoorlezer en verwende de kinderen met het leuke verhaal uit -hoe kan het ook anders- één van haar zelfgeschreven boeken. 

Daarna werden de kinderen nog voorgelezen door ouders. Ondertussen werd het ontbijt klaargezet en kon iedereen na het lezen genieten van een lekker ontbijtje. 

Na schooltijd was er boekenmarkt van boekhandel Schouten / Mijn eiland. Ook kregen we bezoek van TV Hoeskche Waard via deze link kunt u de reportage bekijken! 

 

 

Welkom

Welkom op de site van de Burg. Van Bommelschool. Deze site is bedoeld voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. De school is gelegen in het buurtschap Blaaksedijk en telt momenteel ongeveer 50 leerlingen, verdeeld over drie groepen. Sinds 20 mei 2008 zijn wij een daltonschool. Binnen het daltononderwijs staan vijf pijlers centraal: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie. Belangstellenden zijn altijd welkom en kunnen telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken

De Hoeksche School

De Burgemeester Van Bommelschool is een onderdeel van stichting de Hoeksche School.

    https://dehoekscheschool.nl/

Bommel-brochure