showcase

19-08-2022

 

Na een heerlijke vakantie zijn de juffen en meesters deze week weer op school aan de slag gegaan. 

We zijn helemaal klaar voor jullie komst maandag. We gaan er met elkaar weer een fijn, mooi en leerzaam schooljaar van maken! 

Ouders kunnen maandagochtend mee de school in voor een bakje koffie of thee en mogen even mee de klas in. Om 09:00 uur willen we dan gaan beginnen met het luisteren 

naar alle vakantieverhalen. Daarna zal er het een en ander worden uitgelegd / opgefrist en dan zullen we rustig aan weer gaan beginnen met het schoolwerk. 

In de eerste weken van het schooljaar is er ook extra aandacht in de groep voor groepsvormende activteiten, op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen zich fijn en prettig voelt in de klas en zo optimaal kan presteren. Mooie bijkomstheid is dat ook onze schoolreis en meerdaags voor groep 7 en 8 in deze periode vallen. Een mooie fundering voor een stevige, positieve groep dit schooljaar! 

Welkom

Welkom op de site van de Burg. Van Bommelschool. Deze site is bedoeld voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. De school is gelegen in het buurtschap Blaaksedijk en telt momenteel ongeveer 50 leerlingen, verdeeld over drie groepen. Sinds 20 mei 2008 zijn wij een daltonschool. Binnen het daltononderwijs staan vijf pijlers centraal: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie. Belangstellenden zijn altijd welkom en kunnen telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken

De Hoeksche School

De Burgemeester Van Bommelschool is een onderdeel van stichting de Hoeksche School.

    https://dehoekscheschool.nl/

Bommel-brochure